Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv

Se de smukke Small Eclipse øreringe i sølv fra Pernille Corydon. Komplet din personlige stil med disse små øreringe, som er perfekte, hvis du gerne vil have et moderne og cool look. Disse øreringe måler 18 mm i diameter og er fleksible at style, da de er lette at kombinere med andre øreringe. For et enkelt, men cool look, kan du bære Small Eclipse sammen med den noget større Eclipse ørering fra Pernille Corydon.

Pernille Corydon - Small Eclipse Earring - Ørering - Silver - 18 mm
Small Eclipse Sterling Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
3
Pernille Corydon - Small Eclipse øreringe i sølv
5
Small Eclipse Sterling Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
5
Small Eclipse Sterling Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980057711
Varenummer (SKU): 6942301328013874 Kategori:

Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Small Eclipse øreringe i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980057711