Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv

Denne stemningsfyldte halskæde er en del af en kollektion, som udnytter det tidløse nordiske design til at skabe smukke og stilfulde smykker. Halskæden er lavet i forgyldt sølv og har en glat kugle som pendant. Den er let at bære og kombinere med andre smykker og kan både bæres alene eller som et par. Pernille Corydons Solar halskæde er det perfekte valg, hvis du leder efter et moderigtigt og tidløst smykke, som vil vare evigt.

DKK kr. 399,00
kr. 399,00
Pernille Corydon Solar Necklace
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Solar halskæde - forgyldt
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Solar halskæde - forgyldt
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Solar halskæde i forgyldt sølv
5
DKK kr. 400,00
Solar Necklace Forgyldt Sølv Halskæde fra Pernille Corydon
5
DKK kr. 400,00
Solar Necklace 45 cm
4
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Solar Necklace Halskæde i Forgyldt Sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980044032 Varenummer (SKU): 6942300169205993 Kategori:

Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Solar halskæde i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980044032