Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv

Fra Pernille Corydon kommer denne smukke øreringe boks med 3 forskellige øreringe. Øreringene er lavet af 18 karat forgyldt genanvendt sølv og er dekoreret med hvide sten, der glitrer som stjerner på et koldt vinter solnedgang. Professional finishing giver øreringe boksen en luksuriøs og elegance look, der helt sikkert vil være et hit med enhver smag.

DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Pernille Corydon - Sparkling Star Earring Box - Øreringe - Gold - Onesize
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980058589 Varenummer (SKU): 6942301460195636 Kategori:

Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058589