Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv

Fra Pernille Corydon kommer denne elegante Sparkling Star øreringe box i sølv. Denne kollektion indeholder 3 smukke og unikke stjerneformede øreringe lavet af genanvendt sølv og hvide sten. Deres eftertænksomme design vil helt sikkert bringe et lille glimt af glimmer til dit outfit. “Winter Solstice” øreringene er designet med stil og professionalisme, så du kan føle dig elegant og fashionable. Forkæl dig selv eller favoritpersonen med dette fantastiske design.

DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Sparkling Star øreringe box i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980058596 Varenummer (SKU): 6942300890226768 Kategori:

Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Sparkling Star øreringe box i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058596