Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv

Sphere øreringe fra Pernille Corydon er designet i et professionelt tone forgyldt sølv og har en smuk vifteform. Øreringene er inspireret af vinter solhverv, hvor lyset stråler igennem den kolde atmosfære og skaber en smuk og stille morgen. Øreringene måler 23 mm. og sælges som par. Med denne elegante udformning er de perfekte til at tilføje en stilfuld detalje til dit outfit.

Pernille Corydon Small Sphere Øreringe Guld
4
Pernille Corydon Winter Solstice Sphere Forgyldt Sølv Øreringe
3
Pernille Corydon Winter Solstice Sphere Forgyldt Sølv Øreringe
5
Pernille Corydon Winter Solstice Sphere Forgyldt Sølv Øreringe
4.5
Pernille Corydon Sphere Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv e-495-gp - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon - Sphere øreringe i forgyldt sølv
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980058787
Varenummer (SKU): 6942300924485469 Kategori:

Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Sphere øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058787