Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv

De professionelt udførte “Winter Solstice” øreringe fra Pernille Corydon er lavet i sølv og har den grafiske vifteform som inspiration. De 23 mm. store øreringe er det perfekte udtryk for lysets vej igennem den kolde dis på en smuk og stille vintermorgen. Giv et smukt touch til dit outfit med disse smukke øreringe, der sælges som par.

Pernille Corydon Winter Solstice Sphere Sterling Sølv Øreringe
3
Pernille Corydon Winter Solstice Sphere Sterling Sølv Øreringe
5
Winter Solstice Sphere Sterling Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
4.5
Pernille Corydon Sphere Øreringe Sølv e-495-s - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon - Sphere øreringe i sølv
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980058794
Varenummer (SKU): 6942301329519961 Kategori:

Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Sphere øreringe i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058794