Tilbud

Pernille Corydon – Stellar ring i sølv**

Pernille Corydon Stellar ring sølv. Denne Stellar ring er inspireret af naturens organisk former og designet til at fuldende kollektionen Shapes of Nature, som den nye spring/summer 2020 kollektion fra Pernille Corydon. Den viser tydelig inspiration fra havet, både over og under overfladen.

DKK kr. 360,00
kr. 600,00
Pernille Corydon - Stellar ring i sølv**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980043530 Varenummer (SKU): 6942301890876151 Kategori:

Pernille Corydon – Stellar ring i sølv**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Stellar ring i sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Stellar ring i sølv** er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Stellar ring i sølv** får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Stellar ring i sølv** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Stellar ring i sølv** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Stellar ring i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980043530