Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv

Dette smukke halskæde fra Pernille Corydon er det perfekte valg for dig, der ønsker et smykke, som er enkelt og elegant, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Halskæden har et Aries vædderen tegn, som et symbol på eventyrlyst, mod og udforskning. Det er udført i forgyldt 925 sterlingsølv og er et smukt smykke, som vil se godt ud i enhver samling. Uanset om du er selvstændig, eventyrlysten eller bare ønsker at udtrykke din personlighed med et smukt smykke, vil dette smukke halskæde fra Pernille Corydon være et godt valg. Det er et smukt symbol på styrke og mod, som vil være en del af din personlighed for evigt.

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Zodiac Aries Necklace - Vædderen (Mar 21 - Apr 19)
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050439 Varenummer (SKU): 6942300241403426 Kategorier: ,

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Aries i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050439