Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv

Is a tribute to the most powerful star sign. En stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv fra Pernille Corydon er det perfekte smykke til at udtrykke styrke og mod. Halskæden er lavet af 925 sterlingsølv og har et vedhæng målet 25mm. Den justerbare kæde har en længde på 45-50cm. Tag dine stjernetegn til et nyt niveau med dette elegante og eksklusive smykke fra Pernille Corydon. Udtryk styrke og mod med denne smukke stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Smykket er lavet af sterling sølv med et vedhæng målet 25mm og en justerbar kæde på 45-50cm. Det er det perfekte smykke til at udtrykke styrke og mod, og er en del af Pernille Corydons Zodiacs kollektion, som er en hyldest til det stærkeste stjernetegn.

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Zodiac Leo Necklace - Løve (Jul 23 - Aug 22)
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon Leo halskæde - Forgyldt
4.5
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050514 Varenummer (SKU): 6942300241547174 Kategorier: ,

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Leo i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050514