Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv

Giv dit look et individualistisk og moderne udseende med Pernille Corydon’s Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt 925 sterlingsølv. Det elegante vedhæng i form af et sagittarius stjernetegn har en diameter på 25 mm og er skabt i forgyldt sølv, der gør det til et perfekt tilbehør til enhver garderobe. Den justerbare kæde gør det muligt for dig at tilpasse længden, så det passer perfekt til din stil. Denne kæde er det perfekte valg til at vise verden, at du er en ærlig, generøs, energisk og optimistisk skytte.

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Zodiac Sagittarius Necklace - Skytten (Nov 23 - Dec 21)
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon Sagittarius halskæde - Forgyldt
4.5
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050590 Varenummer (SKU): 6942300242517473 Kategorier: ,

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Sagittarius i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050590