Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv

Tilføj styrke og intensitet til dit look med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv. Dette smukke smykke er skabt i 925 sterlingsølv og har et 25 mm mål vedhæng. Kæden er justerbar, så du kan finde den perfekte længde. Denne halskæde er en stor hyldest til skorpionen, som er kendetegnet ved sin energi og passion. Uanset om du er skorpion eller bare elsker stjernetegn, er denne halskæde den perfekte måde at vise din personlighed. Bær din skorpion-stil med stolthed og ærefrygt.

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Zodiac Scorpio Necklace - Skorpionen (Okt 23 - Nov 22)
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon Scorpio halskæde - Sølv
4.5
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050583 Varenummer (SKU): 6942300072398149 Kategorier: ,

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Scorpio i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050583