Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv

Nu kan du udtrykke din soltegn med stil med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv. Dette smukke smykke er lavet af forgyldt 925 sterlingsølv og er udsmykket med et lille anker, der symboliserer tyren – dit tegn. Halskæden er et symbol på styrke, kærlighed og loyalitet og er perfekt til dem, der elsker at udtrykke sig selv gennem smykker. Denne smukke halskæde er et must-have for alle, der ønsker at udtrykke deres stjernetegn på en smuk og stilfuld måde. Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus er det perfekte valg for alle dem, der ønsker at signalere styrke, mod og kærlighed.

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Zodiac Taurus Necklace - Tyr (Apr 20 - Maj 21)
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon Taurus halskæde - Forgyldt
4.5
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050453 Varenummer (SKU): 6942300241439363 Kategorier: ,

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Taurus i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050453