Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv. Denne smukke halskæde er designet til at hylde jomfruen d. 23/8-22/9. Jomfruer er kendetegnet ved elegance, refleksion, omsorgsfuldhed, perfektionisme og elskværdighed. Måske er det netop dét, der kendetegner dig? Smykket er skabt i 925 sterlingsølv, vedhænget måler 25mm, og kæden er justerbar fra 45-50cm.

DKK kr. 699,00
kr. 699,00
Pernille Corydon Zodiac Virgo Necklace - Jomfru (Aug 23 - Sep 22)
DKK kr. 700,00
Pernille Corydon - Stjernetegn halskæde Virgo i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980050545 Varenummer (SKU): 6942300072395971 Kategorier: ,

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Stjernetegn halskæde Virgo i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980050545