Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten

Pernille Corydon Summer Shades halskæden er en fremragende tilføjelse til enhver garderobe. Den er lavet af 18 karat forgyldt sølv og er dekoreret med en smuk samling af farverige sten såsom Amazonite, Cornelia, Aventurine, Tiger-eye, Green tourmaline, Amethyst og Yellow agate. Den unikke farvesammensætning er inspireret af midnatssolen, og giver halskæden et eksotisk touch. Oplev enestående sommerstil som denne halskæde, og pynt dig med en smuk og følelsesladet smykke.

DKK kr. 899,00
Pernille Corydon - Summer Shades - Halskæde - Gold - 42-47 cm
DKK kr. 899,00
kr. 899,00
Pernille Corydon Summer Shades Necklace
DKK kr. 900,00
Summer Shades Forgyldt Sølv Halskæde fra Pernille Corydon med Sten
3
DKK kr. 900,00
Pernille Corydon - Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten
5
DKK kr. 900,00
Pernille Corydon Summer Shades Halskæde i Forgyldt Sølv med Sten
5
DKK kr. 900,00
Pernille Corydon Summer Shades Forgyldt Sølv Halskæde med Sten
4.5
DKK kr. 900,00
kr. 900,00
Pernille Corydon Summer Shades Forgyldt Sølv Halskæde med Sten
DKK kr. 900,00
kr. 900,00
Pernille Corydon Summer Shades Forgyldt Sølv Halskæde med Sten
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980056103 Varenummer (SKU): 6942300047092067 Kategori:

Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Summer Shades halskæde i forgyldt sølv med sten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980056103