Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv

Opdag magien fra det midnatsdanske sommerlandskab i perleøreringe fra Pernille Corydon. Disse smukke øreringe er håndlavet i forgyldt sølv og er dekoreret med flere perler i forskellige størrelser. Disse perleøreringe er den perfekte måde at udtrykke din personlige stil på, og derudover passer de perfekt sammen med andre ønskede øreringe. Tag et kig på Pernille Corydons Magical Midnight Sun-kollektion og find de øreringe, der passer perfekt til din stil.

Pernille Corydon Treasure Earsticks Guld
4
Pernille Corydon Ocean Treasure Earsticks Forgyldt Sølv Øreringe med Ferskvandsperler
3
Pernille Corydon Ocean Treasure Earsticks Forgyldt Sølv Øreringe med Ferskvandsperler
5
Pernille Corydon Ocean Treasure Earsticks Øreringe i Forgyldt Sølv med Ferskvandsperler
4.5
Pernille Corydon - Treasure perleøreringe i forgyldt sølv
5
Pernille Corydon - Treasure Earsticks - Øreringe - Gold - 11 mm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980056028
Varenummer (SKU): 6942300917262132 Kategori:

Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980056028