Tilbud

Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv

Gå ikke glip af Pernille Corydons fantastiske Treasure perleøreringe i sølv. Disse smukke små øreringe er udført i fin sølv og udsmykket med små perler i forskellige størrelser. Giv dit look et ekstra spark med disse øreringe, både til hverdag og fest. Brug dem sammen med andre små perleøreringe eller større øreringe med perler og føle dig som et sandt magisk skabning. Sølvperleøreringene er en del af Pernille Corydons Midnight Sun-kollektion – en kollektion, der udstråler elegance og magi.

Pernille Corydon Ocean Treasure Earsticks Sterling Sølv Øreringe med Ferskvandsperler
3
Pernille Corydon Ocean Treasure Earsticks Øreringe i Sterling Sølv med Ferskvandsperler
5
Ocean Treasure Earsticks Sterling Sølv Øreringe fra Pernille Corydon med Ferskvandsperler
4.5
Pernille Corydon Treasure Earsticks Sølv
4
Pernille Corydon - Treasure perleøreringe i sølv
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980056035
Varenummer (SKU): 6942301329301072 Kategori:

Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Treasure perleøreringe i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980056035