Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv

Pernille Corydons Twinkling Star armbånd er lavet af forgyldt sølv og måler 19 cm. Det kan justeres i længden for den perfekte pasform og har et smukt regnbue vedhæng, der genspejler nattehimlen. Med sin unikke “Winter Solstice” design, der er skabt med professionel kontakt til naturens kræfter, vil bæreren opleve et stykke magi. Dette armbånd er et klassisk og eksklusivt statement, der vil glæde enhver.

Pernille Corydon Twinkling Star Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv b-382-gp - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon Winter Solstice Twinkling Star Forgyldt Sølv Armbånd med Månesten
3
Pernille Corydon - Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv
5
Pernille Corydon Winter Solstice Twinkling Star Forgyldt Sølv Armbånd med Månesten
5
Winter Solstice Twinkling Star Forgyldt Sølv Armbånd fra Pernille Corydon med Månesten
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980058541
Varenummer (SKU): 6942301877746293 Kategori:

Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Twinkling Star armbånd i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058541