Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv

Twinkling Star halskæde fra Pernille Corydon er et smukt stykke smykke, lavet af forgyldt sølv og måler 50 cm. Justerbar i længden, symboliserer dette stykke håndværksmæssige vidunder den fantastiske stjerne, som har været en fast del af Pernille Corydon siden starten. Det er pyntet med en regnbue månesten, der genspejler nattehimlen. Kombinationen af forgyldt sølv og glitrende sten skaber et kunstnerisk præg, der er swoon-værdigt og helt unikt. Tag denne twinkling star halskæde med dig på dine eventyr og lad den glimte!

DKK kr. 850,00
Pernille Corydon - Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980058800 Varenummer (SKU): 6942300050470145 Kategori:

Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Twinkling Star halskæde i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711980058800