Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv

Unikke Twisted Creoler i forgyldt sølv fra Pernille Corydon. Disse smykker blev oprindeligt lanceret i 2012 som en hyldest til en tidligere rejse til Bangkok. Nu er der kommet en ny version, der hedder “The Milestone Collection”. Denne kollektion fejrer de seneste 15 år af Pernille Corydons karriere og er et must-have for ethvert modedannende selv. Dette er smykker, der både er tidløse og trendy og sender et stærkt modigt statement. De er perfekte til at pifte dit look op og gøre det helt eget. Giv dit tøj et personligt twist med disse Twisted Creoler i forgyldt sølv fra Pernille Corydon.

DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Twisted Creoles
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Twisted creoler - forgyldt
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Twisted Creoler i forgyldt sølv
5
DKK kr. 450,00
Twisted Creoles
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053829 Varenummer (SKU): 6942300699997112 Kategori:

Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Twisted Creoler i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053829