Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv

Kom og se den nye og opdaterede sølv Twisted Creoler fra Pernille Corydon. Disse smykker, der blev lanceret første gang i 2012 efter en rejse til Bangkok, har nu fået en opdateret udgave som en hyldest til de sidste 15 år af Pernille Corydons virke inden for smykkekunst. Twisted Creolerne er fremstillet af blødt sølv og et let slået design, der skaber en unik statement-look. Denne perle sikrer, at du opnår et moderne og tidløst look, der er perfekt til enhver lejlighed.

DKK kr. 449,00
kr. 449,00
Pernille Corydon Twisted Creoles
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Twisted creoler - sølv
4.5
DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Twisted Creoler i sølv
5
DKK kr. 450,00
Twisted Creoles
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053836 Varenummer (SKU): 6942300802115188 Kategori:

Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Twisted Creoler i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053836