Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv

Giv smykkeskrinet et løft med det smukke Vega armbånd fra Pernille Corydon. Dette klassiske sølvarmbånd er et symbol på drømme, og som en del af “The Milestone Collection”, hylder det de seneste 15 år af Pernille Corydo. Dette smukke armbånd er det perfekte valg for dig, der ønsker at følge mavefornemmelsen og holde dine drømme i live.

DKK kr. 349,00
kr. 349,00
Pernille Corydon Vega Bracelet
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Vega armbånd - sølv
4.5
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon Vega Armbånd Sølv
4.5
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Vega armbånd i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053713 Varenummer (SKU): 6942301228571156 Kategori:

Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Vega armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053713