Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv

Enhver garderobe fortjener et smukt sæt øreringe. Pernille Corydon Copenhagen introducerer deres smukke Vienna Creoler i forgyldt sølv fra Milestone Collection. Disse flotte ovale Vienna Creoler måler 30 mm i diameter og er lette at bære sammen med dine andre smykker. Udover deres smukke design har deres særlige forgyldning og det skarpe og veludførte design, som er unikt for Pernille Corydon, gjort dem til et must-have for enhver smykkeentusiast. Med det stilrene design er disse øreringe et perfekt supplement til din garderobe og er et symbol på Pernille Corydons hyldest til de seneste 15 års traditioner. Gør et statement med disse stilfulde og fantastiske øreringe i dag.

DKK kr. 400,00
kr. 500,00
Pernille Corydon Vienna Creoles Forgyldt Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
DKK kr. 400,00
kr. 400,00
Pernille Corydon Vienna Creoles Forgyldt Sølv Øreringe
DKK kr. 499,00
kr. 499,00
Pernille Corydon Vienna Creoles
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon Vienna Creoles Guld
4.5
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon Vienna Creoles Forgyldt Sølv Øreringe
3
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Vienna Creoler i forgyldt sølv
5
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon Vienna Creoles Forgyldt Sølv Øreringe
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053881 Varenummer (SKU): 6942300736688789 Kategori:

Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Vienna Creoler i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053881