Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv

Dette smukke sæt Pernille Corydon Vienna Creoler i sølv er en smuk tilføjelse til dit smykkeskrin. De klare, ovale creoler måler 30 mm i diameter og er nemme at bære sammen med andre smykker. Disse smykker er en del af Pernille Corydons ‘Milestone Collection’, en hyldest til de sidste 15 års dedikation til design og kvalitet. Disse creoler er lavet af ædelmetal i høj kvalitet og har et eksklusivt look, der altid vil se stilfuldt ud. Giv et smukt touch til enhver look med disse Vienna Creoler fra Pernille Corydon.

DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Vienna Creoler i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053898 Varenummer (SKU): 6942300803227057 Kategori:

Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Vienna Creoler i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053898