Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv

Den smukke Vintage ørekæder i sølv fra Pernille Corydon er det perfekte supplement til dit look. De bløde former og ørekæder er udtryk for Pernille Corydons skabende hånd. De er designet med en enkel skandinavisk stil, der giver dig et unikt og stilfuldt udseende. Gennem “The Milestone Collection” hylder Pernille Corydon det ædle materiale, sølv, og giver dig mulighed for at udtrykke din mode-stil. Med disse Vintage ørekæder i sølv bliver du klar til enhver begivenhed.

DKK kr. 499,00
kr. 499,00
Pernille Corydon Vintage Earchains
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Vintage øreringe - sølv
4.5
DKK kr. 500,00
Pernille Corydon - Vintage ørekæder i sølv
5
DKK kr. 500,00
Vintage Earchains
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053775 Varenummer (SKU): 6942300799850068 Kategori:

Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Vintage ørekæder i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053775