Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv

Gå på opdagelse i Pernille Corydons Vintage øreringe i forgyldt sølv. De bløde former på mange af øreringene fra denne kollektion er blevet hendes signaturform og er et smukt eksempel på den enkle, skandinaviske stil. Omfavn et fint udtryk i din samling med disse øreringe, som er en hyldest og fejring af de seneste trends. De er perfekte til at pryde ethvert udtryk og vil gøre enhver outfits komplet. Oplev stilfuld elegance med Pernille Corydons Vintage øreringe.

DKK kr. 349,00
kr. 349,00
Pernille Corydon Vintage Earsticks
DKK kr. 350,00
Pernille Corydon - Vintage øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 350,00
Vintage Earsticks
4
DKK kr. 350,00
Vintage Earsticks gold, guld øreringe med tre plader
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980053720 Varenummer (SKU): 6942300625176278 Kategori:

Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Vintage øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980053720