Tilbud

Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm

Ikke kun ser fantastisk ud, men det er også utrolig komfortabelt at have på. Det er det perfekte valg for dem, der ønsker et stilfuldt ur med et raffineret strejf af farve.

DKK kr. 808,00
kr. 898,00
Picto - Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål - 34 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799030339 Varenummer (SKU): 6942300056210258 Kategori:

Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Picto – Blå skive med Midnight Blue silikone rem og stål – 34 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799030339