Tilbud

Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm

Picto leverer et unikt og tidløst design. Dette ur er specielt udformet med en nude pink læderrem, en hvid urskive og guldduble detaljer. Urets skive er 40 mm, hvilket gør det velegnet til både mænd og kvinder. Med Picto har Steen Georg Christense skabt et klassisk og stilfuldt ur, som er perfekt til enhver anledning.

DKK kr. 988,00
kr. 1.098,00
Picto - Hvid skive med nude pink læder rem - 40mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799023171 Varenummer (SKU): 6942301389059265 Kategori:

Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Picto – Hvid skive med nude pink læder rem – 40mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799023171