Tilbud

Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm

DKK kr. 1.258,00
kr. 1.398,00
Picto - Hvid skive og gulddublé stål lænke - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799028695 Varenummer (SKU): 6942301278349531 Kategori:

Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Picto – Hvid skive og gulddublé stål lænke – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Picto

EAN

5712799028695