Tilbud

Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm

Årets nye PICTO – Hvid skive og med stål lænke er et tidløst og stilfuldt ur, som passer til enhver lejlighed. Den 40 mm urskive er enkel og klassisk og passer til både mænd og kvinder. Lænken er lavet af et holdbart stålmateriale, som giver uret et moderne udtryk. Dette PICTO er skabt til dig der elsker et simpelt og moderne design og som sætter pris på kvaliteten. Uret er udstyret med et holdbart batteri, som gør det muligt at bære det i mange år frem. PICTO hvid skive og stål lænke er et tidløst og stilfuldt ur, der vil være et elegant tilbehør til enhver tid.

DKK kr. 1.078,00
kr. 1.198,00
Picto - Hvid skive og med stål lænke - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799028725 Varenummer (SKU): 6942300119175553 Kategori:

Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Picto – Hvid skive og med stål lænke – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Picto

EAN

5712799028725