Tilbud

Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm

Picto præsenterer det grafiske ur med dansk design. Det kommer med en hvid urskive og sort læderrem, der er pyntet med en lysere hvid detalje. Urkassen og spændet er lavet i mat sort rustfrit stål og måler 30 mm. Steen Georg Christensen og Erling Andersen ønskede med Picto at designe et æstetisk, smukt og moderne ur til enhver lejlighed. Dette ur er perfekt til at tilføje et stilfuldt touch til enhver garderobe.

DKK kr. 988,00
kr. 1.098,00
Picto - Hvid skive og sort læderrem - 30 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799009403 Varenummer (SKU): 6942301759804298 Kategori:

Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Picto – Hvid skive og sort læderrem – 30 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799009403