Tilbud

Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm

Lilla OCEAN GHOST NET Picto ur er et stilfuldt og eksklusivt ur, der er perfekt til at give et pift til ethvert outfit. Uret har en flot lilla urskive og rem, der kombineres med sorte detaljer på urkassen samt remmen. Remmen måler 20 mm i bredden, og urskiven har en diameter på 40 mm, der gør det til det perfekte valg for både mænd og kvinder. Det skarpe og pålidelige design gør det til et af de mest eksklusive ure på markedet. Oplev det flotte design og komforten fra Lilla OCEAN GHOST NET Picto ur.

DKK kr. 808,00
kr. 898,00
Picto - Light Orchid urskive med lilla rem - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799030735 Varenummer (SKU): 6942300791249201 Kategori:

Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Picto – Light Orchid urskive med lilla rem – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799030735