Tilbud

Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm

PICTO har skabt et stilfuldt blåt ur. Uret har en Midnight Blue urskive og en Bio based TPU-rem, der giver det et moderne udseende. Urets urskive er 34 mm, hvilket gør det til det perfekte ur til enhver. Uret har en poleret guldkasse, der er med til at give det et elegant look. Med Picto har Steen Georg Christensen og Erling Andersen skabt et æstetisk ur, som passer perfekt til enhver stil.

DKK kr. 898,00
kr. 998,00
Picto - Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem - 34 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799027384 Varenummer (SKU): 6942300573455363 Kategori:

Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Picto – Midnight Blue urskive og Bio based TPU rem – 34 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Picto

EAN

5712799027384