Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm

Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm er et smukt og gennemført ur med en dybblå urskive og rem lavet af fiskenet. Med en diameter på 40 mm og en rembredde på 20 mm er dette ur både stilfuldt og behageligt at bære. Den matchende blå urkasse og de lysere blå visere giver uret et professionelt udseende.

DKK kr. 898,00
Picto - Navy Blue urskive og Navy Blue rem - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799028169 Varenummer (SKU): 6942301333031712 Kategori:

Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Picto – Navy Blue urskive og Navy Blue rem – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799028169