Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm

Oplev denne unikke og smukke Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm. Urskiven er lavet i et ikonisk design og med en rem lavet af fiskenet samlet op af verdenshavene. Urskiven har en diameter på 40 mm og remmen måler 20 mm i bredden. Det ocean green udseende får hele uret til at matche hinanden. Dette stykke er perfekt til enhver professionel garderobe.

DKK kr. 898,00
Picto - Ocean Green urskive og rem - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799028206 Varenummer (SKU): 6942301333031715 Kategori:

Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Picto – Ocean Green urskive og rem – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799028206