Tilbud

Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm

Oplev Pacific Green OCEAN GHOST NET Picto ur med en smuk mint turkis rem og urskive. Denne elegante ure med mat sorte detaljer på urkasse og remdetaljer er et must-have for enhver garderobe. Remmen måler 20 mm i bredden og urskiven har en diameter på 40 mm, en størrelse der passer perfekt til både mænd og kvinder. Med sin tidløse stil vil du have dette ur hele livet og vil være en stolt ejer af denne smukke og elegante timepiece. Det er den perfekte gave til enhver tidligere eller nuværende elsker og vil sikkert skabe bemærkelsesværdige minder. Tag et kig på dette unikke design og opdag det grønne øjeblik ved at bære Pacific Green OCEAN GHOST NET Picto uret!

DKK kr. 808,00
kr. 898,00
Picto - Pacific Green urskive med mint turkis - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799030766 Varenummer (SKU): 6942301730498634 Kategori:

Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Picto – Pacific Green urskive med mint turkis – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799030766