Tilbud

Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse

Med Picto ønsker Steen Georg Christensen og Erling Andersen å gi deg et stilig bilde av tiden. Uret har en sort silikonerem og et blankt stålurkasse, og det fås i to størrelser til samme pris. 30 mm og 40 mm. Uret er vakkert og enkelt, og det er et perfekt valg for alle som ønsker et stilig og tidløst ur. Det gir et profesjonelt og moderne uttrykk, og vil garantert være et samtalestoff. Med Picto har du et utrolig allsidig ur som aldri går av moten.

DKK kr. 805,50
kr. 895,00
Picto - Sort og blank stål - Vælg størrelse
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799001926 Varenummer (SKU): 6942301238691266 Kategori:

Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Picto – Sort og blank stål – Vælg størrelse. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Picto

EAN

5712799001926