Tilbud

Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm

OCEAN GHOST NET Picto ur med en flot Thunder grey urskive og grå fiskenets rem. Remmen er 20 mm bred og passer perfekt til den 40 mm store urskive. Urets ramme er mat sort og giver det et stilfuldt udseende. Dette er et unisexur, der passer godt til enhver stil.

DKK kr. 808,00
kr. 898,00
Picto - Thunder grey urskive med grå rem - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799029609 Varenummer (SKU): 6942300437880648 Kategori:

Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Picto – Thunder grey urskive med grå rem – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Picto

EAN

5712799029609