Tilbud

Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm

DKK kr. 808,00
kr. 898,00
Picto - Turtle green urskive med sand farvet rem - 40 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799029654 Varenummer (SKU): 6942300516151460 Kategori:

Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Picto – Turtle green urskive med sand farvet rem – 40 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Picto

EAN

5712799029654