Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm

Picto uret er et stilfuldt og tidløst design. Det hvide ur har en klassisk skive med time og minut markører, samt en robust mat stål mesh lænke. Dette æstetiske ur findes i Ø 30, 34 og 40 mm. Med Picto ønskede Steen Georg Christensen og Erling Andersen at designe et smukt billede af tiden. Dette kvalitetsur er et must-have, og vil helt sikkert pryde mange arm.

DKK kr. 1.098,00
Picto ur - Hvid skive, mat stål mesh lænke - 34 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799027353 Varenummer (SKU): 6942300419962510 Kategori:

Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Picto ur – Hvid skive, mat stål mesh lænke – 34 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799027353