Tilbud

Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm.

And Culture, at skabe et klassisk ur til alle, som ønskede et kvalitetsur, der samtidig var enkelt og elegant. Det minimalistiske design er udformet i sort stål, der giver uret et stilrent udseende. Den sorte silikonerem sikrer et behageligt og tørt fit på håndleddet.

DKK kr. 898,00
kr. 998,00
Picto ure - Sort stål med sort silikone rem - 40 mm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PictoEAN: 5712799001957 Varenummer (SKU): 6942300056951928 Kategori:

Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm.

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm. er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm. får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm. online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Picto ure – Sort stål med sort silikone rem – 40 mm.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Picto

EAN

5712799001957