Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt

Halskæden fra Pilgrim er perfekt til enhver Skytte, der ønsker at udtrykke sin personlighed og stil. Den kommer med et dobbeltzodiac vedhæng, der er guldbelagt med et fløjlsblødt, satin finish. Halskæden er fremstillet af genanvendt materiale, så du kan bære den med god samvittighed. Et perfekt valg, hvis du ønsker at udtrykke din stjernetegns-personlighed.

DKK kr. 249,00
Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PilgrimEAN: 5700560070035 Varenummer (SKU): 5596801158172261 Kategori:

Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,guldbelagt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pilgrim

EAN

5700560070035