Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt

STENBUK. Oplev det sølvbelagte zodiac-vedhæng af STENBUKKEN, også kendt som Capricornus. Denne smukke og drømmende halskæde er lavet med en fløjlsblød finish og funklende, klare krystalsten. Kæden er 40 cm lang med en ekstra 9 cm forlængelse så den passer perfekt til enhver hals. Pilgrim giver dig et smukt touch af stjernetegn-accessories, der udstråler personlighed og karakter.

DKK kr. 199,00
Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt
4.5
DKK kr. 199,00
Capricorn Halskæde Guld Belagt
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PilgrimEAN: 5707050096421 Varenummer (SKU): 5596801915398506 Kategori:

Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pilgrim STENBUK stjernetegns-halskæde, guldbelagt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5707050096421