Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt

De er et smukt portræt af Tyren, der er det symbol, der repræsenterer dig. På den anden side finder du et tegn, der udtrykker dit arbejde, drømme og styrke. Halskæden er også udstyret med et økologisk Pilgrim logo, der symboliserer miljøvenlige produkter. Kæden er lavet af genanvendte materialer, og er derfor et bæredygtigt valg. Denne halskæde er det perfekte tilføjelse til enhver garderobe og er et klassisk stilfuldt udsmykket tilbehør til at udtrykke din personlighed. Start din rejse mod stjernerne med Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde, sølvbelagt. Denne smukke halskæde udtrykker din stjernetegn og miljøvenlige værdier i ét og samme smykke.

DKK kr. 249,00
Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PilgrimEAN: 5700560070080 Varenummer (SKU): 5596801158315019 Kategori:

Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pilgrim TYR recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pilgrim

EAN

5700560070080