Tilbud

Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed

Hver ørering er fremstillet af rhodineret sølv med en blank overflade, som ikke kræver vedligeholdelse og er allergivenlig, så dit barn kan have det på i længere tid.Giv både dit barn og dig selv en særlig gave og symbolsk reminder om tro, håb og kærlighed med disse smukke øreringe.Stilfulde og elegante øreringe i rhodineret sølv, der er ideelle til dåb og konfirmation. Et særligt symbol på tro, håb og kærlighed fra Noa kids jewelry. Materialet, sølv, er enkelt og robust, og med en holdbarhed, som er med til at gøre dette til en sød og langsigtet gave til dit barn. Disse øreringe er allergivenlige og kræver ingen vedligeholdelse, så dit barn kan bære dem med stolthed.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008127167 Varenummer (SKU): 6942300604236338 Kategori:

Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Rhodineret sølv ørehængere med tro, håb og kærlighed. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008127167