Tilbud

Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket

Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket. Dette smukke vedhæng er udformet med rustik overflade og indeholder en zirkonia. Det har en højde på 12 mm. og en bredde på 8 mm. Disse skytsengle vedhæng er virkelig flotte og populære, så se også billede nummer to. Bemærk venligst at alle skytsengle vedhæng sælges uden kæde. Køb denne smukke skytsengel i dag og glæd dig selv eller en anden med dette flotte smykke.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Rustik skytsengel vedhæng i sølv - Lille lukket
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heiring
EAN: 5712773110200
Varenummer (SKU): 6942301007168842 Kategori:

Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Lille lukket. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712773110200