Tilbud

Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket

Opdag skønheden hos dette Rustik Skytsengel Vedhæng i Sølv – Stor Lukket. Dette yndefulde og elegante vedhæng er lavet af rustik overflade i sølv og har en zirkonia i midten. Det er 18 mm højt og 13 mm bredt, og vil helt sikkert bringe et eksklusivt og unikt touch til dit outfit. Dette skytsengel vedhæng er meget populært og se det andet billede for at se det fulde udtryk. Vær opmærksom på at alle vedhæng sælges uden kæde. Dette skytsengel vedhæng er et must-have for enhver stilbevidst person.

DKK kr. 472,50
kr. 525,00
Rustik skytsengel vedhæng i sølv - Stor lukket
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeiringEAN: 5712773100027 Varenummer (SKU): 6942301007311534 Kategori:

Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Rustik skytsengel vedhæng i sølv – Stor lukket. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712773100027