Tilbud

Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia

Scrouples guld øreringe med perle og zirkonia er det perfekte valg for enhver lejlighed. Det aflange design er fremstillet af 8 karat guld og er dekoreret med en smuk rund ferskvandsperle, toppet af en kubisk zirkonia. Disse øreringe er det perfekte supplement til ethvert outfit, og med deres enkle, elegante design vil de skille sig ud på en diskret måde. Scrouples smykker er altid af høj kvalitet, og disse øreringe vil være et sikkert valg for enhver kvinde.

DKK kr. 1.345,00
kr. 1.495,00
Scrouples - 8 kt. perleøreringe og zirkonia
5
DKK kr. 1.495,00
8 Karat Guld Øreringe fra Scrouples med Ferskvandsperler
3
DKK kr. 1.495,00
Scrouples Øreringe i 8 Karat Guld med Ferskvandsperler
5
DKK kr. 1.495,00
Scrouples Øreringe i 8 Karat Guld med Ferskvandsperler
4.5
DKK kr. 1.495,00
kr. 1.495,00
Scrouples 8 Karat Guld Øreringe fra Scrouples med Ferskvandsperler
DKK kr. 1.495,00
kr. 1.495,00
Scrouples 8 Karat Guld Øreringe med Ferskvandsperler
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ScrouplesEAN: 5704012431610 Varenummer (SKU): 6942302110839701 Kategori:

Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Scrouples – 8 kt. perleøreringe og zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Scrouples

EAN

5704012431610