Tilbud

Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv

Udsøgt og stilfuld halskæde med vedhæng i form af studenterhue. Kæden og vedhænget er lavet af 18kt. forgyldt 925 sterlingsølv. Vedhænget måler ca. 10x10mm. og kæden er 42+3cm. lang. Dette smukke halskæde fra Scrouples er den perfekte måde at vise professionel stil på.

DKK kr. 445,00
kr. 495,00
Scrouples - Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ScrouplesEAN: 5704012247099 Varenummer (SKU): 6942300001492931 Kategori:

Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Scrouples – Halskæde m. studenterhue vedhæng i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Scrouples

EAN

5704012247099