Tilbud

Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde

Introducing the Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde. Dette yndige hjerte vedhæng i 14 kt hvidguld er udstyret med en strålende brillant på 0,05 ct. Medfølger er en venezia halskæde på 41 + 3 cm i sterlingsølv, der fuldender det lille hjerte vedhæng. Smykker fra Scrouples er kendt for deres høje kvalitet og overkommelige priser.

DKK kr. 2.335,00
kr. 2.595,00
Scrouples - Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ScrouplesEAN: 5704012416327 Varenummer (SKU): 6942300001305495 Kategori:

Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Scrouples – Hjerte vedhæng i 14 kt. hvidguld m i alt 0,03 ct. incl kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5704012416327