Tilbud

Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia

Scrouples øreringe i 8kt. guld er en skøn kombination af fint guld og ædelstene. Perlerne på øreringene er dækket af et “let bånd” af guld af høj kvalitet som giver et professionelt udseende. Zirkonia af høj kvalitet er indsat i båndet for at tilføje ekstra glans. Øreringene måler ca. 10 mm i diameter og er perfekte til enhver lejlighed. Giv dit look et professionelt touch med øreringe fra Scrouples.

DKK kr. 1.995,00
kr. 3.995,00
Scrouples - Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ScrouplesEAN: 5704012418161 Varenummer (SKU): 6942302110775549 Kategori:

Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Scrouples – Øreringe i 8kt. guld med perler og zirkonia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5704012418161